Ni kan kalla mig blondie..

...nu ska vi se om blondiner har roligare än brunetter!



/Mikaela

Fyfan vad jag är bra!!

I lördags var det oslo by night som gällde och som vanligt gick jag all in.. Klättrade i byggställningar, sprang fram till folk och sa "ursäkta men jag äter faktiskt hamburgare här" Spelade fotboll i en gränd och gjorde inbrott i min egen lägenhet. Anledningen till detta inbrott var för att jag hade tappat mina nycklar någon gång under kvällen. Jag har aldrig tidigare tappat ett par nycklar och just denna helg när alla var bortresta och jag var ensam i lägenheten skulle jag ge mej på att tappa nycklarna. Men kul var det. oj så kul jag hade..
Idag gick jag ut på nyckeljakt och lyckades till och med att få tillbaka dom! Dom var kvar på Justitien, krogen som vi var på.. Jag blev så glad att jag gick hem och städa hela lägenheten. Grundligt! Skura golv, damsög, damma. jepp hela köret!
Nu ska jag invänta jennie och mikaela som jobbar kväll! medans jag gär det får det bli några avsnitt av tre kronor!

Kanske borde bli konstnär?!

Puss puss Jonna

Ikväll får alla!

Oslo by night! fylla, fuck and fight it is! haha deilig! Sitter som vanligt i mitt badrum, denna gången med en vodka redbull i handen. ikväll ska jag ut på byn med folk jag aldrig har var ute med förr, ska bli intressant.. hade ju velat att jennie och mikaela skulle med, men mupparna är ju barnvakt denna helgen. så då får jag skapa kontakter på egen hand! ska iväg till oscar på förferre nu, sen blir det väl utgång. Lite bittert att jag ska upp och jobba imorgon bara.. men men den har jag klarat av förr!

såhär ser det ut ikväll!

 

Puss och kram

Jonna


seeeeeeeeeg

Jobb snart och jag vill inte! Har stängning och det är inte kul! men men jag ska inte sura, för bara idag sen är jag ledig ons-sön en liten minisemester :) sen jobb mån-ons och så drar jag till svealandet :)

Bara för att Jonna la upp bild på Silvia så hittade jag en frän bild på kongen.. P.S tror jag kommer se ut sådär i mina 60+


ADJÖÖ! /Mikaela

Ointressant!

Jag har ingenting att skriva så därför skriver jag inget idag, kanske imorgon om mitt liv blir mer intressant..
Det tror jag att det kommer att bli för imorgon ska jag ta stygnen..


Lika ointressant som Drottning Silvia är, är jag idag.
Jag tror också att jag kommer se ut som henne när jag är i den åldern. Deilig..

//Jonna

FAN! varför just jag?!

HojHoj!
Nu var det visst min tur att bli sjuk! Fan, slutade jobbet klockan två, har legat hemma i sängen hela dagen! Jobbigt! Men imorgon får jag lite sovmorgon för första gången på länge! ska bli jäkligt gott!

Men jag får se till och bi frisk snabbt här, för på Onsdag får vi finfrämmat, Cornelia, lillasystern från Malmö och Amanda kusinen från uddevalla. Vi ska ha massor skoj. Vi ska tex. till Tusenfryd(som liseberg typ). Fan jag som älskar att åka karuseller, jag kommer bli ett barn igen :)

Nej nu ska jag lägga mej i ett hörn i sängen och tycka synd om mej själv!


Kyss Jennie

A U S T R A L I E N

Hej hej hallå bloggen!

Just nu sitter jag på jobbet med tæppt næsa ont i hals och kropp, inget vidare du! I helgen blir det vældigt lugnt før min del, vet att det ær big party på g men kænner att jag måste ta det lugnt och friskna till :)

En rolig nyhet ær att jag drar down under i februari/mars :) min kæra væn helena flyttar dit, så jag ska gøra henne sællskap.. ska inte flytta dit men skaffa ett Working Holiday visum før ett år, sen får man ju se hur længe man stannar, kanske bara några månader.. ingen som vet! Sen vet jag folk som tror att jag aldrig kommer kunna spara pengar, men jag ska fan visa att jag kan ;) får ju ut 20.000 i januari (semesterpengar) sen så gæller det att spara spara spara.. ska bli några nyktra månader før min del :) ska lægga undan så mycket jag kan i mån tills januari/februari.. så blir och leva snålt, men det ær det fan vært, tænk australien! :)

ne, mina vænner, nu ska jag ut på en røk sen jobba vidare! adjø!



/Mikaela

Hallojsan!

Fyfan Jonna, du kunde ju faktiskt varnat kænsliga læsare! Som mig tex.! Jag høll på att sætta min dyra latte i halsen! Och det hade ju inte vart så værst trevligt!

(Okej, jag ska børja blogga igen, jag har glømt bort(læs inte orkat) bloggen! Solly! Nya krafter och nya tag, høhø)

Vill førresten bara sæga(skrika ut till hela værlden) att jag har gått och blivit daglig leder!(chef :D) Løneførhøjning och en piska har jag fått! Jag ær en tyrann på jobbet!

Puss Jennie

Såhär ser jag ut!

Jag tänkte att jag skulle byta bandage på min hand eftersom att jag har vart ute och tramsat och smutsat ner mej. då kan det ju lätt bli en massa äckliga bakterier i såret och det vill jag ju inte.. Jag slänger upp tre lite groteska bilder, men det är bara för att visa min familj hur synd det egentligen är om mej!
Nu ska jag till fugazi och dansa med andrea :)
hej så länge!

 

 

 

//Jonna


I love the way you lie!

Eminem & Rihanna - love the way you lie. Deras nya låt, är så bra att jag inte kan sluta lyssna på den!
Handen mår väl ganska så bra tror jag, ömmar lite och jag tror att jag skulle behöva byta ut bandaget men annars är det helt lugnt att kötta sig i handen, första dagen gjorde ju cp ont men annars är det inte så farligt! man får ju vara ledig :) Vet ni hur det känns att vara så kissinödig att man inte kan röra på sig?! precis så nödig var jag precis.. Att det nästan gjorde ont.. men jag gick onch kissade.
Andreas Grega spelar på fugazy idag och vi ska tydligen dit.. men den stora frågan är vad man ska hitta på dagen idag?!
Jaja, jag ska slå en pling till min kompis Jennie och fråga vad hon ska hitta på idag.
Ha deee
Jonna

Jag har köttat mej i handen!

Vilken helg! we went crazy bananas! Jag, jennie och andrea skulle gå ut och dansa lite. Det gjorde vi även.. men efter krogen fick vi för oss att doppa fötterna i fontänen på Karl-Johan. Detta fot-doppande slutade med att vi tre plus ca fem styckna till badar i fontänen.. helt galna springer vi omkring och slänger oss på varandra. Jag råkade ramla på ryggen och kände att det gjorde lite ont så jag bestämde mej för att gå upp, då jag tittar mej i handen och ser att det är blod över hela den och droppar även på marken.. Jag får panik och börjar skrika. När jennie och andrea kommer upp ur vattnet börjar vi alla gap skratta.. Jag fick hjälp av en massa snälla människor, speciellt en vakt som mer eller mindre slängde in oss i en taxi och skickade oss till legevakten. Där blev andrea och jennie sittandes i vänterummet medans jag fick bli ompysslad av en snäll sjuksyster och en doktor. Det blev fem stygn och en stelkrampspruta. Deilig..! nu är jag även sjukskriver i 10 dagar..
Så vad ska jag hitta på idag? Jag får nog försöka få med mej gänget ut i park för att grilla lite :)

//Jonna

RSS 2.0