jag klarade det inte!

Okej, jag ska aldrig mer säga att jag ska ha en vit helg, för det går inte.. min lever bara skriiiker efter alkohol! trodde verkligen att det skulle gå och inte dricka en helg, men ikke! igår satt vi på donken och käkade, klockan var halv sex och alkoholtillståndet i affärerna stänger kl sex, slutade med att vi sprang till närmsta ica och storshoppade öl.. vi hade en förfest hemma hos oss och sen drog vi till Yatzi och dansade hela kvällen :) kul kul!

Idag väckte weronica mig vid tolv och sa att det var kanon väder, så det var bara att dra på sig bikinin och upp o sola. Nu blir det städning här hemma och sen dra till bunnpris för att handla in lite grejjer till tacos :)

en mikaela med långt hår:


bjussar på en riktigt gammal bild

dagens outfit



Sandvika

God Morgon folkens :)

Jag och weronca har legat uppe på treassen hela morgonen tills det kom regn, ikke kul! men lite färg fick vi allt :)
Nu ska vi strax dra till Sandvika storsenter och kika lite.. blir ingen shopping, måste spara på dom lilla slantarna man har kvar.. bär ju av till sverige på onsdag för Robins student, det ska bli kul o träffa släkten..

Jeje nu ska jag dricka lite kaffe innan vi drar!



adjö folk!
/Mikaela

2228

Jag lever, bloggar dåligt jag vet.. men känner att jag inte riktigt har tid, ska komma igång igen.. nu bakas det pizza! ska försöka ha en nykter helg, får se om jag klarar det, är ju trots allt bara fredag än ;) ciao bella!


Batayan Island here we come!

Om ca två veckor eller kanske tre så kommer den efterlängtade skatteåterbärgningen. Jag och mikaela har kommit på den otroligt smarta idén att investera i en resa till oss båda. Resan kommer att bära av till Filippinerna. Till bland annat en liten ö som heter Batayan Island. en helt sjukt fin ö med klarblått vatten och vita stränder. där ska vi bara ligga och dricka drinkar och kosa oss rejält. vi kommer att vara borta i 4-5 veckor. planen är att åka när man är som mest deprimerad och allt bara är grått. Februari till mars. Det ska bli helt sinnessjukt skönt och jag kan inte bärga mej! för tillfället så är det det enda jag och lilla mickis pratar om. det och Lady gaga. Så även om jag ska jobba och vara tråkig hela sommaren så har jag ändå något att se fram emot!
I have a good feeling on this one..
Här kommer lite bilder som ni kan gotta er i!






Fint va?!
//Jonna

Poker face!

Yes, för alla er som inte kan lista ut det från rubriken så har vi (jag,andrea och mikaela) beställt biljetter till Lady gagas extra konsert här i oslo. vi blev så himmla ledsna när hennes första konsert blev utsåld så fort. men så kommer denna otroligt fräcka människa och ska ha en extra konsert, självklart satt vi bänkade framför datorn och köpte biljetter. och igår kom dom! så nu ligger min fina biljett i ett kuvert i mitt rum och bara väntar på att få bli använd. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. rättare sagt, den får vänta tills 17:e Oktober.
denna helgen ska jag ta det lugnt. jag jobbar fredag och söndag. ledig lördag, men jag vill bara ta det lugnt. annars kommer min kropp lägga av. så känns det nu, jag har ont i musklerna och lederna och jag är bara 20 år. inte bra mina vänner.



nu ska jag se på tre kronor. puss jonna

Ett förlåt-så-mycket-jag-är-en-hemsk-människa-inlägg

När vädret blir fint slutar man blogga. Fast jag ska inte skylla på vädret, eller jo, lite. men jag skyller faktiskt på jobbet och alkoholen också. Jag jobbar ju till 05.00 på morgonen, kommer hem, ser ett avsnitt av tre kronor och sedan somnar jag så sött och sover bort hela dagen.. Alkohol har det blivit mycket av den senaste tiden. som om det inte var det innan. men förr söp vi bara på helgerna, nu har det gått över till vardagsfyllor också. Men det skyller jag på vädret. man kan ju inte sitta inne och blogga hela dagarna då.. men jag ska skärpa mej, ett inlägg om dagen minst har jag tid till!
För övrigt flyter allt på som vanligt, jag är nu en säker singel jenta igen. Back to my old life! enda skillnaden nu är att jag tjänar cash! i mängder. fördelen med att vara servitris i oslo. Imorgon ska jag till banken så att jag kan börja spara lite pengar också.. en bra ide tycker jag!
Nu ska jag gå och tjäna ännu mer pengar!


hej svejs! Jonna

the big bang theory

yupp yupp.. imorgon smäller det tydligen. för er som inte förstår vad jag menar så är det den 16:e maj imorgon, alltså dagen före 17:e maj. och den 16:e är den STORA supar dagen för norrbaggar. Alla super tills dom stupar. och gammal som jag är nu, så ska jag ta det lugnt imorgon. jag ska nämligen upp klockan 08.30 för att jobba dagen efter. men om jag känner mej själv rätt så kommer jag sitta där imorgon hemma hos jennie och mikaela och tro att jag klarar av att vara uppe till klockan 05.00 och sedan jobba på det.. detta faktum gör mej lite orolig. för att jag vet ju även hur jag brukar må när jag är fyllesjuk (bakfylla på norska) men jag säger som min kära mor alltid säger "då har du bara dig själv att skylla" och jag till svars "men man måste ju få leva lite" en god ängel och en djävul.. imorgon får vi veta svaret om vem som vinner den kampen. Jag återkommer om det!
hej svejs Jonna

Maxat!

Igår var jag på en förfest med folk jag aldrig mött förut. Jag kände en person och det var John.. Alla var väldigt trevliga och undrade en massa frågor som var roliga att svara på men att gå på en fest där man bara känner en person är nog inte riktigt min grej. man kan ju inte slappna av eller riktigt vara sig själv. under kvällens gång skulle vi ut på krogen och det bar av till yatzy. det blev en cider för mej sedan kände jag att det fick vara nog, så jag gick hem. Nu ska jag spriga hem till jennie och mikaela på en liten kopp och sedan iväg till jobb! GÖY!
puss på er!


Jonna

I'm having fun don't put me down...

...I'll never let you sweep me off my feet... lalala! Den låten liker jag veldigt gott! idag har jag jobbat och slitit som en djur. fick inte specillt bra med dricks heller. ynka 400kr blev det. men i fattaiga tider blir man glad för det lilla man får. imorgon jobbar jag dag, 10.30-18.30. jag tror att nu när man bara jobbar sena kvällar och nätter kommer man uppskatta dessa tider som aldrig förr.. mindre kul att det är röd dag på torsdag och att allt fölk tydligen ska gå ut imorgon. men jag som jobbar torsdag ska det då inte..
jag gick även och la mej tidigt idag för att kunna se på några avsnitt av tre kronor som jag har blivit helt besatt av! tre kronor 4ever and ever säger jag bara!
Kos dere!


Jonna


Jag är en gammal kvinna!

Jaha, då var man 20 år nu då. jag känner mej så gammal.. jag hade en super bra fördelsedag och solen lös som aldrig förr. Jag och jennie åte ner tidigt till stan för att handla på vinmonopolet och ta en kaffe i solen. Vid tolv tiden kom min kära familj på besök. Vi packade upp, gjorde oss iordning och gick ner till stan för att ta en öl. Som sagt, mycket trevligt!
Lite senare blev det god mat och tårta, sedan på alkoholen. kvällen slutade på döttra till hagen. Ett ute ställe som just nu ligger på min topp fem lista! jätte stort, bra musik och en massa roliga människor.
gårdagen var dock mindre kul.. jag låg väl i min säng hela dagen och rörde inte en fena på hela dagen. men det var det värt, för jag hade helt sjukt kul!
tack förövrigt för alla gratulationer! :D
puss och kram Jonna

Lucky Luke och fångarna

Min vän, du ska inte längre skaka galler. jag såg lite fram emot att se dej i en orange dräckt, eller kanske vit/svart randig. Sittandes på andra sidan glasfönstret, pratandes i en sån där fängelsetelefon. Gärna sådan fotboja också, som de har i Lucky luke. i bly skulle den vara. Vi får bara prata i fem minuter. Du tatuerar dej och börjar bryta, eftersom att du hänger med syrian-crew. vilket är det farligaste fängelse-gänget. någonsin! de bränner nämligen barn och äter dem.


ja, det var på ett ungefär vad min kära vän hade tänkt om min framtid.. Men Schiii fick hon för detta kommer inte hända. För alla er som följer vår blogg troget, har ni inte kunat undgå att det har vart något jag dålt för er. Jag tänker inte tala om vad det är, men en sak kan jag säga. Jag är inte kriminell. längre...
Tänk nu inte för mycket på detta!
Ta livet med en gnutta salt!


//Jonna

Fett nice!

Jag är ledig fredag, lördag, söndag, måndag. Jobb idag och sedan kos ända tills tisdag! som sagt, fett nice. Igår gjorde jag alltså min första dag själv med egna stationer, egen kassa och egen dricks, det gick väldigt bra, jag hade inte speciellt mycket att göra, fyra-fem bord åt gånger, men det var en perfekt första dag tycker jag. Idag är vädret inte speciellt bra så jag skulle kunna tänka mej att det blir en lugn kväll.
Imorgon blir det att handla mat och ingridienser till tårta. Andrea och Jennie har lovat att hjälpa mej med detta projekt eftersom att jag känner att det skulle gå åt skogen om jag hade gjort det själv!
Nu måste jag hänga upp min tvätt innan den möglar!

see yah fellas!
Jonna

När två blir fyra.

HejHej!
Fan jag kan inte sova, jag är för pigg! Men jag vill sova! Jäkla jobbigt det där!

Till helgen får vi två inneboende, det är Veronika och Andreas. Dom är ett par, och detta ska faktiskt bli skoj. Vi ska åka till Sverige(gränsen) en gång i månaden och handla kött och cigg. Så att man sparar lite pengar(förhoppningsvis).
Dom var här i helgen för att liksom kolla läget och så. Vi slog till med ett jäkla party, ett sånt party så att klockorna stannar. Hoppas inte att dom blev rädda, för vi vill ju ha dom tillbaka. Vi ville ju bara vara lite snälla och visa att dom är välkomna, det gick nog lite till en överdrift. Men det blir nog lätt så om man tillhör familjen Gustafsson.
Kyss Jennie

(skulle egentligen publicerats igår kvæll, sorry något gick snett)

1337

Förövrigt bara 3 dagar kvar till the big day!

planen min gick i knus

Idag var jag uppe med tuppen, Jånnis klocka ringde klockan 07.30, då skulle han skutta iväg till jobbet och jag skuttade hem. jag som hade tänkt gå och träna, sola och handla lite, somnade framför datorn i sängen och vaknade när rasmus kom och bankade på dörren. Jag gick då upp, tog på mej lite kläder och sprang iväg till jennie för att äta frulle och dricka liter av kaffe. nu är alla jag känner och jobbar, själv börjar jag klockan sex så jag har gott om tid på mej att gotta till det lite extra mycket här hemma. Måste städa, måste tvätta, måste laga mat är det någon i bakhuvudet som säger hela tiden, men vafan det är ju en dag imorgon också! Nu ska jag slänga på lite skön slager musik och dansa!
Simma lugnt Jonna

4 dagar kvar!

..Tills jag fyller år! wiiihuuu!  20 också, big time! Igår vad jag ute och drack min första efter-jobbet-pills. Det var gött!
jag och Roxy gick till under-pub och tog några branche-pills, det betyder att man får rabbatt på ölen om man jobbar på bryggan. Jag fick också min alldeles egna friday´s tröja igår och fick ha en egen station för första gången. Hur kul som helst. Jag trivs sjukt bra på detta jobbet och känner att det här kommer bli en kanon sommar. :)
idag ska jag ner till stan och shoppa lite kläder till the big day. (lördag) då blir det kalas för hela slanten, ska även köpa ett par "fin" byxor att jobba i.
Så lev väl gott folk

//Jonna


wohoo

Fyfan man är full och jävlig!
Klockan är sju på morgonen och efterfesten dog nyss ut :P Man ska nog gå ochn läga sej. Det är nog det enda rätta!
Nukänns det inte bra att blogga, utan jag tror att jag återkommer imorgon!

Helt slutkörd!

yepp, pecis vad jag var igår, slutkörd.. Jag fick köra stenhårt med en gång. 10 timmars pass, ingen dricks och med dom sämsta skorna man kan hitta på fötterna. men kul var det, peppar, peppar, ta i trä vad kul jag hade. Det här är det jag vill göra. Alla som jobbar på fridays är hur sköna som helst, stämmningen var på topp och alla var väldigt hjälpsamma. men det som känns lite jobbigt är att dom sätter en jäkla press med en gång, jag har två dagar på mej att lära mej allt, så på söndag ska jag alltså kunna allt. och det känner jag att jag inte vet om jag klarar.. men men det är ju bara att köra på.
idag börjar jag klockan 18.30-04.30 igen, söndag vet jag inte än. men men det ska allt gå bra.


idag ska jag rocka fett!
Jonna

RSS 2.0