Jag kommer idag!

Lite pirrigt är det faktiskt.. Det är ju över ett år sedan jag serverade sist, jag stod precis och övade i köket med några tallrikar och det gick väl sådär..
Igår blev det iallafall en liten torsdags-fylla hemma hos jennie och mikaela. Jag firade att jag ska tjäna pengar, mikaela firade att hon är ledig idag och jennie är bara glad i rödvin, så hon firade väl inget speciellt.
Men trevligt var det. det blev mycket tjöt, dans och röka.. Det liker jag veldig gott!
tre timmar kvar.. måste ladda!
Kyss Jonna
PS. Jag vet inte vad ni där ute tycker men jag tycker att jennie och  mikaela inte är så bra på att blogga längre. dom får skärpa sig! DS

Fridays på friday!

Kristian från Fridays ringde för en stund sedan och frågade när jag skulle kunna tänka mej att böja jobba hos dom. Snäll som jag är sa jag "det spelar faktiskt ingen roll, jag kan börja när som helst" Så imorgon klockan 18.30 stiger jag in genom fridays dörrar för att göra min första arbetsdag. Känns lite pirrigt i magen men ändå väldigt kul!
Jag återkommer om mer info! nu ska jag hem till jennie och dricka koffie!
Ciao bella
//Jonna

Olala..

Resultatet av ett par nyvaxade ben! Vad tycker ni?!

// hårlösa-Jonna


usch, fy och blää!

Jag sitter just nu och äter det äckligaste jag har ätit på länge. Så går det när man gör slut på alla sina pengar. Då får man äta äcklig mat. jag äter en blandning på ris, köttfärs, krossade tomater och morot. Det kanske låter gott men tro mej, det är det inte. Smakar ren spya faktiskt. Här kommer en bild på min goda mat..

Äta bör man, annars dör man

Jonna

 


Köpa tid för pengar?!

..är precis vad jag skulle behöva göra, enda krukset är att jag inte har några pengar. Jag hade så mycket planerat idag som jag skulle göra. Men ännu en gång fastnade jag framför guitar hero och tiden bara sprang iväg.
Jennie berättade en gång för mej att hon tycker om när det är strömavbrott. Så jag tänkte att jag skulle ringa hit henne idag, för när jag vaknade upp hade all ström i hela lägenheten stängts av. medans jag sprang omkring som en tomte och skulle äta upp all mat så att inte den skulle behövas slängas förgäves ringde vår allas kära Rasmus till elbolaget och frågade vad som stod på. Det visade sig att vi inte har betalat el-avgiften på X antal månader.
Men charmig som han är fick han dom att sätta på den igen. så nu fungerar allt som det ska.
Nu ska jag vaxa mina håriga ben! En bild på resultatet kommer senare!
Puss och kram /jonna

En natt jag drömde någonting...

HAHAHA Mikaela drömde en natt att hon hade lånat en liten chihuahuahund som blev så rädd för påskraketerna och sprang och gömde sej bakom den lilla tavlan på fönsterbrädan. Hon vaknade upp då hon satt och lockade fram den i sängen.

(en chihuahua med Mickisfrill)

rise and shine!

God morgon gott folk! solen skiner och idag ska jag åka hem till oslo! tåget går klockan 15.50 ett stopp i Kil och sedan vidare mot Oslo. Det där med stoppet bekymmar mej lite faktiskt, för jag ve hur jag fungerar.. jag kommer helt enkelt kliva på fel tåg eller missa det för att jag sitter på fel perrong. Jag ska visst ha ca fem minuter på mej att hitta det andra tåget, men vadå?! fem minuter! det är ju ingenting. Men men, det är ett problem som jag får ta hand om då! planen för idag är att gå ut och sola en liten stund i mammas nya badenbaden, äta lite frulle, packa väskan och sedan kedie-röka. Ska försöka ringa ett samtal till min kära Lisa Ode också eftersom att hon aldrig ringde upp igår och vi har en del att prata om.
Nu skriker min bleka kropp efter sol! (tänkte lägga upp en bild på mej, men fi fan så jag såg ut)
Bye Bye Jonna

Nämen si där, Godmorgon!

Så nu har man fixat så att det kommer hit lite shyssta elektriker här snart då ;) Har ju vart utan tvättmaskin i en måndad snart. Men det har gått bra, Mikaela har vart så till möta gående så hon har sprungit ned till bäcken och tvättat varje gång. Och då inte bara hennes kläder utan mina också.

Imorse vaknade jag utav att det står ett jäkla mongo utanför mitt fönster och ska blåsa bort löv och skit klockan sju på morgonen då, när jag har sovmorgon till nio! Det är absolut inte snällt! Men men det var bara att kliva upp och se glad ut!

Nu blir det frulle med svenska hollywoodfruar! Maria Montazami är min idol!



Jennie

"Dear John"

JAAAAA ÄNTLIGEN!!!! Som jag har längtat! Jag har ett svagt minne av att jennie för några dagar sedan berättade att det ska komma en ny riktig kärleks film att ladda ned. och vi var båda två väldigt längtansfulla eftersom att det var så himmla länge sedan det kom ut en film som man blir så kär att det pirrar i magen bara av att titta på. Och nu är den här! Jag har så höga förväntningar om denna filmen så att jag tror att jag spricker. Min kväll är nu gjord!
Filmens namn är "Dear John". Den handlar om John som finner sin stora kärlek Savannah, men så bestämmer han sig för att ta värvning och sticka iväg med armen. Savannah träffar då en ny kille som hon gifter sig och skaffar barn med, men så kommer john tillbaka och..     bambambaaam.. mer vet jag inte.
Men den stora stjärnan i kanten är ju skådespelarna tycker jag. Titta bara på bilderna nedan.. hur kan man låta bli att inte titta på den här filmen?!

 

 

 

Se och kära ner er gott folk!

//Jonna

 


You had me at Hello

Har vart en riktig jobbig dag, bara tänkt att jag vill hem till Sverige, men så är det nästan alltid när man väl kommer upp till Oslo igen, hoppas det går över snart!

Helgen har vart kanonbra! men det gick lite för mycket pengar, inte lika bra där! jaja bara leva snålt till nästa pengabomb.. På fredag kommer Weronica o hennes Pojkvän upp, då har man ju nått kul att se framemot.. ska bara jobba som en robot denna vecka.. vet inte riktigt vad det är med mig.. har vart trött på allt idag.. Ska krama på weronica denna helgen så jag blir glad igen..

Jaja, nu ska jag ut på en liten en och sen ska jag städa+hög musik så jag tänker på annat!


over and out!
/Mikaela

God can be so hilarious

Ännu en dag har gått här i sverige. Idag var jag till och med uppe med tuppen, jag och mamma tog en taxi till stan klockan 08.30. Men den började inte så bra som jag ville, det började med att jag skulle kliva över staketet hemma och fastnade och rev upp ett jädra hål i mina tajts, sedan när vi är ca 10 meter från busshållplatsen ser vi buss-fan glida förbi oss. Så det fick bli en taxi, men annars har dagen varit bra. Tog en fika med mamma efter våra ärenden. Träffade sedan mina efterlängtade vänner: Johanna, Ebba, Rebecka, Sara och Alicia på strandgatan för ytterligare en fika.
Nu gapar päronen där nere för nu ska vi tydligen till Claes och Eva på en fika!
Hörs senare! bye fellas //Jonna

Då var även denna underbara helg över!

Jag måste åka hem oftare! Har haft en sån jäkla bra helg! Fredag satt vi hemma med släkten o drack lite goda drinkar och på Lördagen var det klassfest. Så jäkla bra!
Sen att man vart hemma hos Pappa hela helgen gjorde den bara ännu bättre. Efter Norge ska jag fan flytta hem igen, Jag gillar Sunningen!
Nä så här deprimerad som jag är nu, går det fan inte att vara, jag vill tillbaka! Till pappa, till Cherie och till huggormsbitna Sören!


Jonna Jennie Sandra
Klassfest


Min superduper coola nya resväska! ;)

Jennie

En riktig Jonna-dag

och med det menas en dag när man bara går omkring i pyamas, linne (utan bh), och bara slappar framför tvn..
aka bakis-dag. fast jag har inte vart så bakis idag, bara oändligt trött. Imorgon blir det en heldag på stan. ska först ner klockan 09.00 med mamma och springa lite privata ärenden, fika m.m. Sedan ska jag köpa en bussbiljett hem, efter det ska jag träffa rebecka och alicia och ännu senare ska jag träffa Johanna på en fika. Jag ska se till att fikan blir på strandgatans uteservering. den har jag då saknat!
Nu ska jag ta en liten en sedan ska jag kolla på Its complicated

Ciao Jonna


Oooooscar!

Vi liker dansband vi!


plattan-camilla...

.. gjorde festen, med lite gotteri! med lite herro och lite amfi så måååååååår vi braaaaa!
nu kör vi hårt på efterfest i mitt rum, jag michella och snor-fia. och johnny-falukorv såklart! Såklart, ska vi lyfta hela taket?! såklart! ska vi riva hela haket?! såklart! eey såklart..
Eeeeeelois, är vi mer än bara vänner?
en sak som är sann det är att jag har en falukorv och är inte rädd att använda den! tjohoj! oskalad.
michella gillar pappricker! (norska paprikor) (hittpå norsk) och lite agurk det liker snor-fia gott!
hej och hå nu ska vi gå! till gottenburgen, vi ses i dimman





//johnny-falukorv,  michella och snor-fia

va äre om?!

Godmorgon bloggläsare! hoppas att ni mår bra, för det gör jag! solen skiner och idag är det kalas hela dagen lång. som säkert alla har förstått så fyller mina kära päron 50 år. så det är alltså 100 års kalas som gäller.. För de lite äldre kl 14.00 och för dom som kan supa klockan 18.00- sista man stupar.
Jag hade lite små ångest igår när jag skulle somna som jag tydligen alltid har nu för tiden, men efter en timma eller så så lyckades jag putta tankarna åt sidan så att jag kunde somna. och idag har jag bestämt mej för att bara ha possetiva tankar. Det kan ju inte bli speciellt svårt antar jag..
Nä nu blir det en frulle och cigg på trappen!
Hörs senare (om jag har tid)

Den här fina tårtan ska min päron få utan mej! jag köpte den i oslo på Bakeriet! Fin va?!

HAHA skojja!!




Aloha Jonna

lite smått förvirrad.. ooohh!

Ligger i min säng i trolliss! skönt att vara hemma, nooot! jag hade hellre vart kvar i oslo faktiskt. eller det ska bli kul imorgon på det stora 100 års kalaset men sen kunde det vart slut. jag hade velat åka hem på söndag och inte på tisdag. men ibland får man sota för sina misstag och det är tydligen precis vad gud vill att jag ska göra. sota..
jag har idag varit lika trött som en jude, men när jag äntligen kommer till sängs är jag inte trött längre, slår aldrig fel.
Jag ska iallafall försöka sova nu, kan behövas inför morgondagen.
Vi snakkes!
Ciao Jonna

Idag är åka-hem-till-trollhättan-dagen

jepp, det är det det. klockan 21.45 sitter tre muppar på bussen mot uddevalla. ska bli kul att vi alla tre åker hem samtidigt för en gångs skull, jag kan tänka mej att vi alla kommer vara ganska övertrötta och att det kommer bli en hel del goa skratt. som det alltid blir för oss. men först en dag på jobbet, men inte vilken dag som helst utan min sista dag. känns väl lite sisodär. men man måste juprova på något nytt också. och det ska jag göra. men först ska jag vara fri i en veckas tid! ska  bli goooatt!
nä nu blir det lite giutar hero innan jobbet!
puss Jonna

Rubrik? Måste man?

SÅ nu har man betalt lite räkningar och gjort rätt för sej, inte skoj alls, med tanke på att man blev MÅNGA tusenlappar fattigare :/ Pengarna jag har över nu, är endast till för nytta och nöjen :) ingen ågren där inte!

Jag är lite arg, eller inte lite egentligen, jag som alltid ställer upp på mina jobbarkompisar, tar ett exktrapass där för hon ville vara ledig, jobbar över lite, jobbar dubbelpass m.m men fan man får aldrig något tillbaka! Det är jag och en annan tjej som alltid ska få lida, för att dom andra tjejerna, vill fan inte jobba! Dom sjukskriver sej i veckor pga. lite förkyldning, dyker inte upp, ska på begravning(okej det är ju okej, men hur ofta går man på begravning till sin "bestefar" fyra gånger på ett år?). Så nu när jag ville byta pass med en tjej (den värsta av dom alla), så vägrade hon, för hon "orkar" inte jobba fyra kvällar i rad. Men när hon var i usa i två veckor och sjuk veckan dirket efter sin resa fick fan jag jobba henns kvällspass varje dag i tre veckor. Så jag fick helt enket boka om in biljett till sverige, och hon undrade varför jag var så kort och irriterad på henne idag? ÅHH!

Fan detta blev ju lite kosntigt, skulle bara avreagera mej lite så blev det ett lång hatbrev typ :P Och bara liiite osammanhängande! Sorry!
Jaja, imorgon natt är jag iaf i Sverige, och jag ska njuuuta! Ska på klassfest och sen ska jag bara umgås med min far!
Kyss och haj!
Jennie

Everyday I'm hustlin

Nuuuuuu blir jag rödhårig mina vänner! Har alltid kört på ljus-mahogny-brun innan men nu jädrar tänkte jag och köpte bara mahogny. Den som inte vågar ta risker i livet kommer ingen vart som jag alltid brukar säga eller ett annat som också är värt att skriva "den röda hästen springer inte fort med bara två ben" Så nu sitter jag här i väntan på att få skölja ur mitt röda hår och se resultatet. Ska bli kul! OJ OJ bara två minuter kvar nu!
Efter att jag är färdig med mitt hår ska jag ringa till alla mina nära och kära och kolla om någon vill umgås med mej idag!


hooj Jonna

Trötter

Min dags plan var att städa rummet, färga håret och posta ett brev. och inte en enda sak har jag gjort utav dessa tre.
Har legat i min säng och kollat allt jag missat. Nu ska jag sova för nu är jag sååååå trött!
Kyss Jonna

I´m back!

Hooj! Sorry att jag inte har bloggat på evigheter men vårt kära internet bestämde sig för att lägga av ett tag. men duktig som jag är ringde jag idag till vårt bredbands bolag och pratade lite vett med dom. så  nu fungerar det och jag är tillbaka i bloggvärlden!
Gör nu sista veckan på Bakeriet. På torsdag slutar jag och kommer aldrig mer komma tillbaka. Kommer sakna mina arbetskamrater grymt mycket faktiskt. och själklart alla sköna stammisar. men jag känner att jag måste vidga mina vyer lite. Till helgen blir det svea land för hela slanten, ska bli goott!
nu ska jag städa mitt rum!
puss Johnny!

Visdomsord!

En kall öl avnjuter man som bäst i en varm dusch...!



Kyss Jennie

1905

Hallå coolingar!
Idag kom Jonna och hälsade på mig på jobbet, hon vågade ta T-banan själv, woho! :P När jag slutade så drog vi ner till stan och kollade runt lite, nu är jag hemma och jennie står framför spisen, där hon hör hemma! det blir pommes med kyckling o sås, gött!

Om två veckor ungefär får vi två inneboende, Weronica o hennes pojkvän, det ska bli kul! Har inte träffat henne på år, så werre läser du detta nu så tro mig det kommer bli sena nätter med rödvinsläppar för hela slanten! ;) haha! ne men det kommer bli riktigt skoj! :)

Bara en vecka kvar i detta land sen blir det sverige Torsdag till Söndag, gud vad jag längtar! ska bli skönt att komma hem o pussa på Sören..

Ha de, vi snakkes!
/Mikaela

Solen gör mej lycklig!

Hallo Hallo..
Fasiken vilken härlig dag, gick upp vid nio och då kom Jonna, så gjorde vi en latte och tog med upp till takterassen, sola, kaffe och cigg :) Sedan var det dags för jobb, var en kort dag idag, mötte upp Susanne, så åkte vi hem till mej och kära takterassen igen, har suttit där tills nu nästan :) Fyfan vad gott! Vill ha meeeer soool!

På Fredag är det löööön! Det kommer ju inte att sitta fel och förhoppningsvis blir det en lönepils med Sara rara :) Och nästa helg blir det hem till Sverige och Pappsi, ska på klassfest, ska bli jäkligt skoj! Nu orkar jag inte mer, för nu blir det ACDC på hög volym o lite städning innan paradise hotel!
HA DET FOLKENS!!
Jennie

good morning!

Nu sticker jag till jobbet!


Adjö folk!
/Mikaela

Oops!

Bloggar snart om mycke fest och jobb!
Adjø..

/Micke

Sverige i mitt Hjärta!

Snart mina vänner snart åker jag till Sverige.. Den 23.e har jag bokat dejt med min Malin, ååh vad jag längtar! Har inte vart i mitt hemland sen i Julas, hmm det är ju fan 4 månader sen. på tiden att dra hem en stund nu allstå! och 24.e blir det kalas för heeela slanten, Jonna 20, Moster 50, Jörgen 50. 120 års kalas! Ska supa tills jag stuper!

När jag kom från jobbet så var Cherie här hemma och hade med sig fika, vi tjatade om allt mellan himmel o jord :) Ska iväg till johnnyboy sen hade jag tänkt hon ska raka skallen på mig! blivigt långhårig nu, inte bra!
Förresten, jag har fått en stalker, och det är inte okej! får väl byta nummer snart..
Ne nu ska jag sjunga vidare till Bruce Springsteen..
Hörs senare folkens!
/Mikaela


OMG

Jag måste verkligen klippa mej. en hemliss! Det var över ett år sedan jag klippte jag sist. Gud vad äckligt!
det får bli när jag åker till svealand nästa gång. När jag ändå håller på kanske jag ska slänga i en läpp förstorning också?! eller vad tycker ni? jag kanske inte behöver det eftersom att detta egentligen är mina riktiga läppar. tro det eller ej! naaaaaww.
nu ska jag ut och servera kaffe på stan!

/Jonna


Jag har honom runt mitt lillfinger.

No, Jenny don't be hasty
No, don't treat me like a baby
Let me take you where you'll let me
Because leaving just upsets me

Detta är bara en liten del av en sjukt bra låt.. Paolo Nutini är det som har gjort den.
Inatt blev det inte mycket sömn för min del, satt ju uppe och chatta hela natta lång. men kul var det. När jag får folk dit jag vill ha dom och när det är jag som bestämmer så är det så skoj att jag inte kan sluta le. och det är precis vad jag gör idag, ler..
Har förresten fått mina skattepapper nu också, men jag förstår ju ingenting av det. jag förstår inte om jag får tillbaka pengar eller om jag ska betala pengar. hoppas på det första.
nu måste jag gå och jobba!
Puss och kram Jonna

jesus doesn't love me

Vad gör jag uppe såhär sent?! 01.30 visar klockan och jag är pigg som en lärka. Jag sitter inne på facebook och chattar med en massa roliga människor. Nicke kom hem idag, det var kul! jag och Andrea satt vi köksbordet och väntade så troget på honom. Söt som han är hade han köpt presenter till oss! Jag fick två armband och ett halsband. jätte fina till sommaren! Hur kunde han veta att jag verkligen ville ha smycken?! smyckeskåt som jag är..
ena armbandet tryckte jag över foten och satte på en fotlänk tillsammans. guud vad snyggd det blev, med ett par shorts, ett stort linne och ett par slitna flipp-flopps till kan det bli riktigt nice!
Nu är det bara torsdag och fredag kvar, sedan är det lördag! och på lördag är det fest på Linstowsgate 4c!
nu ska jag läsa en bok!
God natt Jonna

we built this city on rocknroll

Vilken skön morgon jag har haft! ingen jennie hemma! lyssnat på musik och sprungit runt i morgonrock :)
Igår hade vi Paradise Hotel kväll med Jonna, det var trevligt! :) Varje reklampause började vi tjata, men knäpptyst under serien.. :P Vi planerade även Partey på lördag..

Strax ska jag iväg och jobba.. orkar inte, man blev van att gå hemma nu under påsk.. längtar till semesten och Malaga! :) inte såå långt kvar..



nu ska jag ut på en liten en och dricka kaffe!
Adjö /Mikaela

I see you!

den omtalade avatar-kometaren "i see you", vackert...
älskade onsdag är äntligen här! Innan onsdag så säger man: "jaha, och vad gjorde du i helgen?". Efter onsdag säger man "vad ska du göra i helgen då?". Och torsdagen flyger alltid förbi, sedan är det helg och med helg kommer fest!
men jag måste lugna ner mej en smula för jag har ju fortfarande två brutalt jobbiga dagar framför mej, idag och imorgon. 12.00-20.30-dagen är inte att leka med. egentligen är det som en vanlig arbetsdag, fast det känns som att man jobbar i oändligheter eftersom att man står själv i fyra timmar och det är helt tomt på cafét.. inte kul. men men, det är väl lika bra att bita i det sura äpplet.


haha vad rädd jag ser ut..

puss Jonna

Tired as shit!

"Man, I'm so tired as shit, I can't even keep my eyes open; I'm so tired I can't even get turned on by this porno. And I'm usually horny as hell when I'm tired or awake in the slightest sense of the word."


Usch, jag är trött!
Det blev endast två timmars sömn inatt, har ju lyckats med att vända på dygnet i mina lediga dagar, somnade vid tre, halv fyra inatt och gick upp halv sex. Härligt! Men jag får absolut inte somna nu, då blir det sent inatt med, och det vill vi inte, ska ju upp halv sex imorgon med!

Idag har det verkligen vart den perfekta arbetsdagen, först jobbat själv till elva(och det gillar jag), sen kom min arbetskompis Linn, som är väldigt rolig att jobba med, vi skrattar/flamsar nog mer än o jobba :P sen så har jag haft all ansvar idag och det älskar jag, ta alla beställningar och sitta o tjöta i telefon. Passar mej som handen i handsken! ;) och så slutade jag halv tre, underbart!
Och just det ja, haha det kom in en fransman idag, och ville bjuda mej på en fika någon dag! En sån riktig smörpelle. Hoppas inte han kommer tillbaka!



Jennie

Måste ut och jaga!

Jag har ingenting hemma. fick slänga allt, eftersom att det har stått i kylen sedan i julas ungefär. Så nu har jag endast ett juice paket och lite youghurt kvar. Det blir ju inte bättre av att jag inte har en krona på kontot heller. eller jo.. lite har jag allt kvar. men det är så dyrt att handla mat här. tyå smör, mjölk och lite skinka. och så kommer man på lite mer saker som fattas, så kommer man upp i 300 med en gång. Och det är ju en fylla liksom..
Så jag måste prioritera, eftersom att  nicke kommer hem på onsdag ska vi ha lite "välkommen-hem-niklas-fest" hemma hos oss. nä jag får helt enkelt gå ner till stan och skjuta en uteliggare och käka upp honom. dom är ju ändå inte så mycket värda.
Puss pucc Jonna

Oops i did it again!

Jag glömde helt bort att berätta om den efterlängtade lördagen. Sweet festen..
Den var speciell, började tidigt, redan klocka 16.00. förfest hos rebecka. vid sju snåret låg redan tre deckade i soffan. Då bar det vidare till saga biografen för att se sweet filmen. Den var väl bra om man förstod vad det handlade om, var ju bara en massa skate. Efter det var vi ett jädra gäng som gick tillbaka till beckis, slutade med att det bara rammlade in mer och mer fölk. Swania nästa tänkte vi och trippade dit. Där fortsatte festen som aldrig förr. Red bull-Vodka hela kvällen för mej. Efter swania blev det efterfest till 07.00. och på söndagen var jag ungefär lika levande som judarna var när dom var tvungna att ploga åkrar.
Nu vet ni det.
//jonna

there is a possibility

Oj oj oj då som jag har missat att blogga. men jag har ju haft så mycket för mig hela tiden. flygt fram och tillbaka i hela stan. men nu äntligen fick jag en stund över.
Idag beger jag mej hemåt igen till oslo. känns som tiden har gått alldeles för fort. visst har jag hunnit med att göra en jäkla massa roliga saker. men det hade ändå inte skadat att få vara kvar i några dagar till.
men det är ju inte ens en månad kvar tills jag åker hem nästa gång. ska bli skönt.
jag blir alltid lite extra depriperad några timmar innan jag ska åka, så nu blir det att fixa en ny playlist på spotify och gråta lite, sedan packa väskan och åka tillbaka till den s.k.a bubblan.
//jonna

Sommar -10

Här kommer några måsten till sommaren!

/Mikaela


Are U a Rocknrolla?

God morgon mina solstrålar! ;)
Sitter och väntar på att kaffet ska bli färdigt.. Vaknade tidigt idag innan evla, imorgon kommer jag nog vara en zombie när klockan ringer halv sex, usch vill inte tänka på det! :P
Såg förresten en skit bra film igår med Gerard Bulter..

Jaja, bloggar lite senare nu ska jag äta frukost!




/Mikaela

Ge mig SOL

En riktig vårdag idag! Har vart uppe på terassen och göttat oss i solen druckit kaffe och tjatat, när vi kom ner till lägenheten så körde vi en riktig vårstädning till och med på balkongen, så duktiga är vi! :) Nu sitter jag här med morgonrocken på, handduken på huvudet (precis duschat) ska göra lite te och lägga mig i soffan..






Adjö!
/Mikaela

"Jeg liker ikke!"

Mmmh! Det var fan gött med ungsstekt falukörv idag! Dock inget hemmagjort potatismos, men men, man tager vad man haver som Kajsa Varg sade!

Men Mikaela är för rolig, hon låter som en liten fem-åring när maten ska fram, "jag gillar inte det, jag gillar inte den". Så sitter hon där o har petat bort allt så bara korven o moset är kvar :P


Jennie

GAGA

Boy, the way you blowin' up my phone
Won't make me leave no faster.
Put my coat on faster,
Leave my girls no faster.
I shoulda left my phone at home,
'Cause this is a disaster!
Callin' like a collector -
Sorry, I cannot answer!



/Mikaela

Asså, där ser man!

Haha fint, jag googlade området jag och Mikaela bor i här i Oslo. Haha nu förstår jag lite mer varför vår hyra är så dyr :P
Från wikipedia:
"St. Hanshaugen är en stadsdel i västra delen av centrala Oslo. Denna stadsdel har, liksom stadsdelen Frogner, genom åren varit bostadsområde för överklassen och har även i dag bostadspriser som hör till de högsta i Norge."

Så, om ett år flyttar jag o Mikaela till Grønland, slummen typ :P

Jennie

What do you want from me

En riktig chilly-billy dag idag. har gått i pyamas hela dagen, druckit kaffe, ätit godis och tacos. gött som satan att bara vara hemma och ta det lugnt för en gångs skulle.
imorgon börjas festen tidigt. ska hem till rebecka tidigt för att fixa till oss, sedan börjar ju sweet filmen kockan sju. och efter det är det full gång. vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på mellan filmen och swania men jag antar att det blir en liten förferre hemma hos beckis. ska prata mer om det imorgon.
måste lägga upp ett till klipp från vår allas kära youtube som fick håren på mina armar att resa sig. detta var ju bara föör coolt.


//Jonna

Mer berka åt folket!

Hejhej!
Nu sitter jag & Mikaela och myser röva av oss! med glass och morgonrockar!

Det hände en lite smått skojig sak förut, säger inte vad men om man säger så här så drog vi ned alla rullgardiner o släckte alla lampor och var rädda! Haha, vi är sånna jäkla mesar!

Sedan så har vi klarat av ännu en dag i nykterhetens tecken! Vi är duktiga, vi kan stå emot! Vi säger tack men NEJTACK! Vi vet vart gränsen går, vi ska inte bli två utav dom dära fulla ungdomarna runt påskbrasan! :P Fast en öl hade vart gott! ja en går bra!

Yeees! Imorgon öppnar Ica igen, då ska jag ta på mej pissetöffler o slänga på mej min morgonkåpe för att stå först i kön! -Två sexpack Rignes, TACK!

Nej nu kallar min svettiga syster, hon vill att jag ska torka hennes panna!


Jo en sak till, jag gick nog med i världens skojigaste grupp på fejjan förut!
"Vi som tycker att killar med liten kuk ska ha orange keps på fest"
Så jäkla festligt! hahaha tårarna sprutar ännu en gång! (utav skratt)

Puss&Kram Jennie

Tvätta ÄR skoj!

Att tvätta är nog snäppet roligare än att festa!
Jag ska börja fredags och lördagstvätta jämt!
Jennie

Lipz, blott ett minne

Lipz är inte min bag anymore.. vi fick stå i kö i över en timma och när vi väl kom in var det ju inte en kotte man kände igen. Så mycket folk att det inte ens gick att gå därinne. Nja, inte så rockigt..
Men jag ser det som en förfest tills morgondagen. för imorgon kommer det vara riktigt cool tror jag. swania är ju mycket större än lilla lippan. men jag fick iallafall min efterlängtade fyllekäk igår. satt som handen i hansken.
idag blir det bara att ta det lilla lugna. kolla lite på film, äta lite tacos och bara kosa mej. laddar inför imorgon med andra ord.
Nu ska jag hjälpa min handikappade mor med att kötta grönsaker.
puss puss
Jonna

April april din dumma sill!

Gooood morning swedennorway!

Inatt har jag sovit som en prinsessa, inte vaknat en ända gång, gött! Vaknade upp vid elva så efter det har jag kollat klart på Askungen gjort frukost hält i mig lite kaffe o nu sitter jag här..

Eftersom våran tvättmaskin är paj så ska vi tvätta hemma hos Cherie idag, så snart ska man sortera all tvätt o traska bort till henne, tur att det bara är 50 meter ungefär! :) efter det så har väl Wissam vaknat så då ska man gå bort till honom på en kopp kaffe! :)

Jaja, nu ska jag ut på en liten en sen ska jag hoppa in i en dusch..
Adjö gott folk!
/Mikaela

out of my league

Den är videon är mer än det vanliga. Så jääääkla bra är den, jag får rysningar i hela kroppen. Vem har ett par solbrillor gjorda av cigaretter, eller en telefon som täcker ena ögat?!
jag älskar alla Lady gagas videor men den här är något extra. Denna kommer vara veckans låt/video i oändligheter! Se och njut




//Jonna

Uppe tidigt!

Godmorgon era sjusovare! Idag har jag vart uppe tidigt. jag hade lite svårt att sova inatt. tror att det beror på att jag är så himmla van med att sova i min kunga säng i oslo. och kanske för att jag var så exalterad över att vara hemma. men anledningen till att jag var tvungen att gå upp tidigt idag var för att jag skulle ringa ett trevligt samtal till mr polis
men några detaljer om det tänker jag inte gå in närmare på.
idag är det lipz som gäller. ska åka in en sväng till stan för att köpa alkohol nu.
Berättar mer om det sedan, alkoholen alltså.. för det är ju vad våran blogg går ut på. FEST.. festivitass.. daah ;)
för er som har glömt betyder festivitass festglädje. och det är precis vad jag tycker om.



Ciao Jonna

RSS 2.0