HejHopp

TjoFjöjt!
Äntligen säger jag bara! Ledig i hela fem dagar nu, känns som sommarlov som när man var liten :)
Men vad fan ska vi hitta på, det blir bara jag och Mikaela själva i fem dagar också. Vi kommer ju att slå varandra blodiga :P
Cherie vill att vi ska komma hem till Sverige på Lördag och följa med på Påskmiddag(Fest, för det är ju exakt det som kommer att ske, fylla och ingen jäkla påskmiddag, jag känner dom gamla:P) i Göteborg. Det hade vart jäkligt skoj. Men fan, jag har inte råd. Får se vad som händer. Får panta Mikaela eller något :P så hämtar jag henne på löningsdagen!
Nej fan, funderar starkt på att ta en mittpådagen lur :) SÅ får det bli! Godnatt!
Jennie

Be Strong!

Jag måste tänka på annat innan jag får ett bryt! Har gjort bort mig! Fan fan fan.. det har gått två dagar nu! :/

Nu måste jag dra till jobbet!


Ciao bella!

Champagne 2 go när man har lite småbråttom

Idag har jag vart duktig, jag har tränat! efter träningen bjöds det på Tacos och vin hos Cherie, det sitter aldrig fel!
Kom hem för en stund sen, Jonna kikade förbi på en adjö te, hon drar nämligen till thn i morgon för er som har missat de i alla 300 inlägg hon har skrivit om det! :P Själv så ska man jobba på lördagen så kan inte dra någonstans.. är la gött de! Fick förresten påskpresenter förut, påskägg (såklart) Champange to go och blommor..
Ne nu blir det och kolla på Askungen, tröttnar aldrig på Disney filmer!



Nattinatt!
/Mikaela

Hawaii nästa?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Aloha!

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. en dag avklarad, bara två kvar. Sedan är det trollywood för hela slanten. Ska bli skönt att komma hem och slappna av och äta gött.. Gårdagen bjöd på en massa skoj. Mycket skratt. Jag tror att vi alla var lite för övertrötta för vi satt och skratta så att tårarna sprutade åt ingenting. Idag ska jag tvätta en skvätt och sedan traska hem till mikaela på kopp kaffe tror jag. om hon bjuder hem mej förstås. Ska nog ta en liten en nu och slå den lilla snärtan en singnal.
puss och kram ses på stan!
//Jonna

S T E R E O L O V E

God morgon eller god eftermiddag?

Igår satt vi hemma hos Jonna o Rasmus och spelade När och Fjärran, skit kul, inte många rätta svar men vem fick mest pengar, jo jag! är man grym eller vad! ;)

I lördags var vi hemma hos Malin och förfestade, skit cool lägenhet! såg ut som en gamal klädbutik.. När vi väl skulle dra ner till stan och stog i en kö som aldrig tog slut så kom vi ju såklart inte in på krogen för att dem var stenhårda på att det var 22 års gräns.. så vi tog vårat pick o pack o drog hem, ganska gött för var inte alls så bakis igår :)

Är lite smått irreterad idag, jag glömde nämligen nyckeln på jobbet i lördags, ska ju öppna cafet i morgon, så jag måste sätta mig på T-banan sen och hämta den, kul.. På min lediga dag o allt! hmm.. men men det är ju bara jobb i morgon och på onsdag sen är jag långledig tills på tisdag! skönt :)

ne nu ska jag pocka lite här hemma och lyssna högt på Edward Maya - Stereo Love
Adjökens!
/Mikaela




soppat bröd 4-ever and ever

haha när jag var liten så brukade alltid min kära mor göra soppat bröd till mej. för er som inte vet vad det är ska jag förklara. Du delar ca tre brödskivor i små bitar, lägger i en djup tallrik och strör över kanel och socker. Så kokar du upp mjölk och häller sedan det på brödet. och ät det sedan. jätte gott. och det måste ha vart tio år sedan jag åt det sist.. för övrigt så bestod min frukost av ett glas saft, en mugg te och en bit luxus stang.. jag lever så nyttigt.
hej då Jonna

12.20 eller 13.20?!

Jag blir förvirrad.. skulle man ställa fram klockan eller bak den? mamma sa några visa ord en gång när jag var liten om att när det är vår så tar man FRAM utemöblerna alltså ställer man FRAM klockan.. om det stämmer så är det ju ett ganska fiffigt ordspråk.
och på tal om utekvällen igår. Jennie, det var inte någon som inte kom in, ingen utav oss tre. eftersom att det var 22 års gräns på stället.
Både pinsamt och irreterande. jaja nu är det bara tre dagar kvar tills jag åker hem. och hemma behöver jag inte oroa mej för att inte komma in på någon krog..
nu ska jag äta frulle
adjö Jonna

Lördag eller Söndag

ÖÖÖ!
Nu dags att söva! blev en kort utekväll för oss alla idag, pga att någon utav oss inte kom in :P
Men men, nu ligger jag hemma i min säng och njuter utav kosligheten ;P höhö.
Imorgon, njuta till max utav ännu en dag i ledighetens tecken!
Kyss mina vänner!
Jennie
Ps. hör fåglakvitter utanför mitt fönster, ljuvligt!
(då inga jäkla måsar utan sådana mysiga små gulliga talgoxar, eller vad fan nu dom heter)

Everyday, everyday, everyday, we're going all the way

Sitter i mitt rum och bloggar för en gångs skull. Igår skulle vi ut och ta en "fika" för oss är fika=ta en öl. Så, så fick det bli. Det blev några bärka och jag kände mej allt lite rund om fötterna när jag gick hem. men som tur var skulle alla upp och jobba sent idag så ingen skada skedd.
Idag blev det shopping för min del. Igen... kanske börjar urarta sig lite. men jag var ju bara tvungen att ha något nytt till helgen. Nu när jag tänker efter så sa jag så förra helgen också. Nej, så här kan jag ju inte fortsätta. Jag kan ju inte tänka att jag bara mååååste ha nya kläder varje helg! Eller?!
jaja, fint blev det iaf. Här kommer lite bilder. Se och njut!


En styck svart kavaj från bikbok.


Denna fina bh-toppen som jag ska ha under kavajen. (fast jag köpte en i rosa)

Och så köpte jag även två par strumpbyxor. Ett par svarta med hjärtan och ett par med leopard mönster.

Nu sticker jag hem till jennie och mikaela!
Puss och kram Jonna


Ända ut i påska

Åkte ner till stan en snabbis och köpte bussbiljett hem till sweda, jag åker onsdag den 31:e kl 17.50 och anläder på torp (uddevalla) 21.25 Så om det finns någon vänlig själ där ute som vill komma och hämta mej då så är det bare att si ifra.
Jag ska vara i trollhättan från onsdag-måndag. Ska bli sååå skönt att bara vila upp sig och självklart festa till med min efterlängtade vänner! :)
Nu blir det vila och glo på en rulle!
Hörs sen
peace Jonna

1337

1337 är inte bara ett klockslag utan betyder även elit. igår glömde jag helt bort att blogga, med det menar jag att jag hade en nyhet att berätta för er som inte är vänner med mej på facebook. Jag har fått nytt jobb! På Friday´s på aker brygge. Känns gryyyymt bra. Jag var på intervju igår kl 13.00 och 15.00 fick jag besked om att jag hade fått jobbet.
Så idag sa jag upp mej från cafét, så från och med den 1:e maj blir det inget mer snack från min sida om sura kärringar och bollar hit och våfflor dit. utan bara om fest, fulla gubbar med snuskigt mycket pengar! Kul med lite förnyelse.



puss och kram
Jonna

1444

Nu har jag rast tillsammans med en bolle och en kaffe! gøtt væder ute faktiskt, satt ute med victoria ett bra tag førut o pratade om allt mellan himel o jord, fast mest om Barbiedockor! :) Senare ska jag hem till min kæra Wissam och umgås med honom, usch han har vart i sverige før længe! imorgon ska vi kanske på bio, hoppas! :) Ne, om man ska ut på en liten en o sen jobba røva av sig tills klockan slår 17.00!
Ha det så bra!
/Mikaela

Gangsta for life!

Jahopp då var det en ny dag med nya tag!

Ska snart sticka iväg till arbetet, men först vill jag skriva några rader..
I helgen hoppas jag på lungt, fast har ju planerat in vin med Wissam på lördag, men det behöver ju inte bli världens fylla bara för man ska dricka lite vin :)
Just de, på måndag är jag ledig.. långhelg! :D

Mina coola örhängen!
Döskalle i guld! :)


Nu måsta jag dra till 37.an!
Adjö!
/Mikaela

Då vart det klart!

YES! jag fick ledigt över påsk! jag som trodde att jag skulle behöva jobba, men nej. Idag kunde jag inte hålla mej längre. så jag slängde iväg ett sms till min chef (som är i dubai) och frågade om jag skulle jobba eller inte. så skrev jag även att jag inte hade vart hemma sedan jul och lägtade efter min mamma väldigt mycket.. höhö as if?!
Men jag fick ett fint svar tillbaka där det stod att jag är ledig från torsdag-tisdag. GÖTT! Så nu blir det hemfärd över påska. och två utgångar garanterade. LIPZ HERE I COME!!!
Nu måste jag välja kläder till imorgon. jag har en sådan stor dag framför mej!
Yalla Jonna

det var allt bättre förr!

heej!
Kom hem från jobber för ett tag sen och ligger nu på golvet med käara datorn framför mej :)
Jag har försökt betala en räkning, men fan, det går inte! Jag blir så trötter! Jag får nog ta hjälp utav min kära plastiga mamma Cherié :) För hon kan ta mej fan allt! Ho e så redig så!

Idag har det inte hänt någonting och det kommer väl inte hända så mycker mer för den delen heller. Ska iof försöka masa mej till gymmet och sen hem till soffan och paradise hotel :) YeY! Jo, jag ska försöka städa också, men satan så tråkigt det är! speciellt om man har dammråttor stora som hästar och kläder i varenda hörn som måste tvättas osv. JaG önskar att jag var liten, då man var tvungen att städa sitt rum, då hade man minsann bara lite lego att lägga tillbaka, några barbiehuvud att kamma och en säng att bädda. Det var fan mej tider det! Då tvättade mamma ens kläder, diska ens tallrikar, tvättade ens fönster och strök ens trosor! Jag ska fråga Mikaela om hon vill ta över mammarollen för mej :) hoppas det!

Kyss&Hej Jennie

jenny you are crazy!

ännu en gång sitter jag här. På badrumsgolvet. Jag lyckas alltid hamna här. På fester, på nätter, på morgonen, efter jobbet, ja all min lediga tid spenderar jag på vårt badrums golv. och det är inte bara för att vi har värme i golvet utan för att jag helt enkelt trivs här. Det finns allt! Musik, toalett, dusch med vatten, badkar, smink och en spegel! Så här skulle jag ju egentligen kunna bosätta mej. fast jag tror inte att det hade vart så populärt med dom andra om jag bodde inne på toan när de behövde göra sina behov. Men en frestande tanke.
Nu ska jag lyssna lite på Arvingarna, ta en liten en och sedan inviga mina stövlar till dess första vår och sedan traska iväg till jobbet i REGNET! Jepp, det regnar faktiskt här, och snön är nu blott ett fult minne!



//Jonna

im kinda busy

Nej, det är jag egetligen inte. Jag gör ju inget annat än att jobba på dagarna. och när jag inte jobbar kollar jag på film eller är inne på facebook, eller läser min bok. som bara är såå bra.
Jag blir lite stressad över det här med påsk. för jag vet fortfarande inte om jag är ledig och kan åka hem eller om jag måste jobba på lördagen och inte kan åka hem. Det vore så typiskt. För nu vill jag verkligen hem. har ju inte vart hemma på ett tag. Och jag lägtar efter lippan, och kanske en gnutta efter de la familia.
Imorgon ska jag på en ny arbetsintervju. På Friday´s. klockan 13.00 ska jag dit. så håll tummarna för mej!
Nu ska jag gå och sätta på en kopp te, väcka alla muppar och tvinga dom äta frukost med mej!
//Jonna

Det är Måndag & jag längtar efter Fredag

Heeej!
Usch och fy vad jag är sleten! Känns som det fortfarande är Söndag, Men icke, det är fan mej Måndag och jobb idag! Usch! Längtar till påsk, då är jag långledig, alla åker hem till Sverige den helgen men inte jag och Mikaela. Vi ska vara i Oslo o bara slappa :)

morgon börjar min upplärning på riktigt på jobbet, nu är det snart dags för mej att ta över här! ;) Yey! Jag ska bli min egna chef! eller ja, typ, kan iaf hoppas :)

kyssohej! nu blir det hög musik o en dusch!
Jennie

nämen titta där..

Om man googlar mitt namn så kommer den här vitsiga videon upp, det tyckte jag var lite kul.
Ja, jag vet.. jag har inget liv och sitter framför datorn och googlar mitt egna namn.. men nu ska jag faktiskt sätta på en rulle.


Yeey

Hejhej!
Jag lever! Men inte helt. Jag ligger med hela kroppen i soffan o glor på tv och har tänkt att fortsätta tills det är dags att förflytta sej till sängen och börja om från början igen.
Jag slänger in ett kort på mitt onda knä, det är synd om mej.


Jennie

Turen är på min sida!

Som ni alla vet vart det krog-milen igår som gällde. Det var en sjukt rolig dag, så kul har jag inte haft på väldigt länge. krogmilen avslutades på exlusiva radisson sas, där det ble drinkar och öl i mängder.
kvällen fortsatte hemma hos oss på förfest för att sedan ta taxi till stan och utgång på Yatzi (vet dessverre inte hur det stavas) på krogen blev det dans för hela slanten.
Och idag gick jag upp kl 10.00 för att hinna bli nykter innan jag skulle iväg och jobba. Då ringer Jacob Aall och säger att bara för att det är så fult väder så är det ingen idé att jag kommer, men att jag ska jobba nästa lördag istället. lite tråkigt men ändå ganska skönt tycker jag.
här kommer bilder på gårdagens uotfit


Outfiten på krog-milen


Outfiten för utgång. jag vet att jag ser lite slampig ut på det här kortet, men det var faktiskt fint (med håret uppsatt) i verkligheten


SKÅL!


Kyss Jonna

En katt i min hatt?!?

Åh fifaaan! Ramlade nyss utanför dörren och skrapaupp helqa mitt knäää! stackars, stackars fulla meeeeeej(för full är exakt vad jag är nu!!)
GODNATT! Jennie

PS

jag glömde att: jag glömde ta med nycklarna ut när vi skulle ut och röka så vi blev ute låsta! det var kul, tur att viu hade en sådan stark man som ramus med oss som kunde sparka in dörra. nu är vi inne och ingen skada skedd, förutom vår dörr som fick några skavanker, men det övelever deb. nu ska jag ut och danska!
PUSSS HEJ! /JONNA

ooooh fest!

Nu äre fest gubbar! och jag har en klänning på mej! har inte hänt sedan studenten! jag lovar att inte dricka för mycket eftersom att jag ska jobba imorgon! men man lever uu bara en gång, och jag har idag druckigt sedan kl tolv, känns grymt bra! och jag är full som en kastrull! här kommer en liten smyg titt på min klänning, mer bildfer kommer imorgon! puisssssssssss Jonna


In i dimman och vidare!!!

Godmorgon!
Igår tänkte jag vara smart o ställa klockan tills idag, så att man inte vaknar sådär jättesent. Så klockan tio fick det bli, lagom tidigt, lagom sent. Men vad gör inte jag då? Jo jag ska vakna klockan sju och vara jättepigg! Ha!! Så tidigt har jag inte vaknat utav mej själv på evigheter :P

Igår skulle jag och Mikaela ha lite fredagskos, vi gick till ica o köpte färdig potatisgratäng och kalkon som såg ut som stora fiskpinnar :P haha så jäkla fint! så blev det marinerade vitlöksklyftor och champinjoner till efterrätt :P Gud, jag orkar inte laga mat längre :P Men mätt blev jag iaf, det är väl ändå huvudsaken?

Nu ska jag ligga o slappa i två timmar, sen blir det frulle och sminkning. För att sedan öppna den där första ölen på under waterpub :) ska bli riktigt skoj!
Jennie

Ångesten är nu bara ett minne blott!

Jag har gått och haft lite små ångest för att jag verkligen har behövt rensa min gadderob. För jag får nämligen inte plats med mina kläder, så allt har samlats i fina tre meters högar på golvet. men förut kom jag på den smarta idén, att jag tömer mina små rull-lådor som är under sängen. i dessa lådaor har jag ju ändå bara sängkläder och handdukar. Så brötet åkte in i en utav rasmus gadderober och nu har jag organiserat i mitt rum så att alla mina kläder får plats! Så nu kan jag sova trygt inatt utan en enda mardröm.
God natt!
//jonna

Kaaa tjing!

Kom precis hem från jobbet,idag har vart en tuff dag. hur mycket som helst att göra. jag förstår inte? på fredagar vill man väl hem direkt efter jobbet? nej, inte norskar. dom ska ut och köpa kakor och kaffe. nog om jobb.
Imorgon är det premiär för öl-milen. För er som inte vet betyder öl-milen att man startar klockan 12.00 och dricker en första öl på bestämd plats. sedan vandrar man vildare och det hela går ut på att hinna gå till så många krogar man bara kan innan man måste börja krypa. och huvudregeln är att man bara får ta en öl på vardera ställe.
Ska bli ett kul expriment tycker jag. stackars andrea och mikaela som inte tål ett skit töserna..
jag får se till att hålla ihop med jennie. fast mitt stopp har jag satt klockan 18.00, för sedan mpste jag hem och nana ska ju upp och jobba på söndag!
Nu ska jag städa mitt rum!
Peace out
//Jonna

lite rötjut på kvällskvisten

Vilken deilig dag! Jobbade till kl 16.00. och på vägen hem när jag gick nerför bokstaveien blev jag lite shopping desperat. så där fick det bli, ett par jeans, ett par glasögon, en tubtops bh, ett linne, en cardigan och den fina koftan som jag har på kortet nedan.
fick bli en snabbis hem och lämna posarna, sedan vidare ner till stan för att möta upp mikaela. Det blev heller ínte bättre av att hon var shopping sugen. Så det fick bli ytterligare lite grejer, som två par ringar, ett par solgrillor, två par linnen och ett par solgrillor.
Nu sitter vi allihopa (Jag, jennie, mikaela, rasmus och  andrea) hemma hos de två nördarna och dricker rövin. Gött som fan är det.. Om 28 minuter börjar paradise Hotel! :D 


Simma lugnt! //Jonna

The wait is over!

Lite smått bakis idag känner jag.. men det går över när jag får min kaffelatte :)
Igår var vi ute en sväng runt Nationalteatret/Karl-Johan, det var kul! Idag blir det jobb från halv två till halv tio, segt! kommer missa Paradise Hotel också, inte bra! Då var det bara jobb i morgon så är man ledig efter det, sköönt!
Ne nu måste jag fixa håret och sen sticka till jobbet!
Hörs senare!
/Mikaela


I'm an emotional freak

Kom precis hem från en liten löne-pils med jennie, mikaela och andrea. Fast jag kom så sent eftersom att jag var tvungen att säga good bye till mina kära vänner Lisa och Victor som begav sig till Bergen idag. Så det blev ingen pils för mej, bara en latte. Vi hade mycket att fira. Vi firade att lönen sitter på kontot och att jag ska provjobba på söndag. Alla har vart jätte snälla och väldigt glada för min skull idag så det käns skönt. nu ska jag varva ner genom att läsa några kapitel ur min älskade bok twilight.
Imorgon är det onsdag, tänk vad tiden går fort när man har sköj!
Puss och kram ses när jag har blivit lam! ;)
Jonna

One to go!

En avklarad, en kvar. Intervju alltså! dudududuuuu. Jag ska provjobba på söndag!!!! wiiiie! jag har ju gått och stressat upp mej för ingenting. Det hela gick på 10 minuter och han ville att jag skulle komma och provjobba med en gång, så på söndag kl 13.00 ska jag jobba på Aker Brygge för första gången. Gud så jag längtar. Detta ska bli sjukt kul! Fast en sak som är mindre kul är ju att jag måste göra jennie och mikaela besvikna med att jag måste ta det lugnt på lördag! sorry vänner, men jag måste. jag vill ju inte komma till jobbet och se ut och må som en död hamster. Men krogrundan kan jag allt hänka på! bara inte på kvällen. Nu ska jag gå och jobba!
Pusssssssss Jonna

the prestige

Hej hej och hå! nu ska jag iväg på arbetsintervju. Jag känner mej inte speciellt nervös just nu faktiskt. men det kommer väl. har dock väldigt ont i magen.. men det är av en annan anledning. har laddat upp med mitt nya smink, te två mackor och lite GO morgen!





Ojojoj nu är klockan för mycket! nu måste jag gå!
Önska mej lycka till!
//Jonna

id bare minerals

Ja, Id bare minerales var en del utav sminket som jag köpte förut. Bara mineraler, så bra att man till och med kan sova med det utan att det skadar hyn. Smakar det så kostar det som jag alltid säger. Men attans så naturlig jag ser ut nu. jag var ju tvungen att prova det. så nu sitter jag här ännu en gång på badrumsgolvet och är fullt sminkad
kl 21.05. Men det gör inte så mycket för mitt nya super-duper smink kan man ju sova med.
Här kommer en liten bild på paketet som jag köpte ifall någon anna också känner att den vill se naturligt snygg ut!



//Jonna

R U D E B O Y

Kom precis hem från staden nu.. trött som bara den, men måste hålla mig vaken till Paradise Hotel som börjar halv tio, har ju en del saker att fixa innan så det ska allt gå!

Just nu skriker Rihannas album Rated R ut ur högtalarna, riktigt bra!
Tänkte ta en liten städning, är faktiskt inte så stökigt här hemma, måste vika tvätt, slänga in en tvätt, ta ur/in från diskmaskinen.. hmm ja det var väl det!
Imorgon blire lönepils! kommer inte sitta fel de! och kanske blir det att fira,vi får se i morgon ska iallafall hålla tummarna för min brother from another mother!



Uppdaterar lite senare!
Ha det folkens! ;)

/Mikaela

Jag blir så frustrert!

Med risk för att göra alla våra läsare otroligt ledsna ska jag fatta mej kort. Det blev ingen intervju idag. Kristian som skulle ställa alla jobbiga frågor till mej har gått och blivit sjuk. han bad så mycket om ursäkt och bad om att få bestämma ny träff med mej på onsdag. men frukta ej mina vänner, hoppet finns ännu, jag ska ju på en ny intervju imorgon. kl 13.00, så håll era små tummar för mej!
Jag blev ju väldigt sugen på att tröst shoppa lite idag eftersom att mitt möte inte blev av och av en ren slump hade min lön bara råkat trilla in på kontot just idag. Så nu har jag inhandlat det bästa av det bästa smink som kan köpas för pengar-. 1500kr gick hela kalaset på. Så nu kommer jag bli lika vacker som den första blomman på våren.
Nu ska jag sova bort alla mina bekymmer!
Kyss och smek



//Jonna

gång på gång!

Nu sitter jag på jobbet och æter frulle, det blev en våffla med smør och en bolle! Kommer nog bli en stilla dag idag, det ær før fint væder før att vara inne på ett stort senter och fika! skulle ju inte vart fel o vara ledig heela veckan eftersom det ska bli kanonvæder! men men får passa på att vara ute nær jag slutar jobbet!

Just de i morgon kommer lønen! jippeyeey! men ska førsøka o inte shoppa så mycket!  hmm sæger jag vaaarje månad!

Jaja, nu ska jag ut i solen o ta en røyk!

ha det bra mina kæra vænner o alla som jag kænner!
/Mikaela

Vaken

Uh! Klockan är kvart i tre och jag är piggare än aldrig förr! Tur att jag jobbar sent imorgon så jag kan sova till tolv, ett :P
Nu ska jag fortsätta min bloggläsning!
Kyss! Jennie

Vem fan är motta? Och varför skulle jag vilja dricka med honom?!

Helloo!
Ligger i sängen och har precis kollat igenom alla mina kort jag har på datan. Och det mina vänner är inte lite kort, utan en hel del vill jag lova!
Jag ska iaf försöka sova nu, efter en kort men rolig helg! Helt utan alkohol som mina trogna vän Jonna nyss skrev om :) Jag är stolt och törstigare än någonsin förr! Så till helgen tar vi igen all alkohol vi gick miste om denna helgen. Det är sanning!
Med dom här orden avslutar jag med ett Godnatt och på återseende! HEJDÅ!
Jennie


(eller inte!)

Olala

Min första helg utan alkohol, vad ska jag säga?! den har vart lugn, skön och jäkligt rolig. jag som inte trodde att jag skulle kunna ha kul utan alkohol. men det gick ju riktigt bra. gårdagen bjöd på en massa spännande saker. jag sjöng jag sov och jag skrattade som aldrig förr.
Idag har vi vart ute och gått hela dagen, vi gick till gröneökka och skulle ta en fika, men väl framme så hittade vi inget utefik med värmelampor så vi beslutade oss för att ta tricken till aker brygge istället. där blev vi sittande med kaffe och filtar. Nu ska jag gå och kosa mej med Lisa och Victor i soffan och titta på Avatar. Sen måste jag nana, jag har ju en stor dag framför mej imorgon.
På återseende
//jonna

Olala

Min första helg utan alkohol, vad ska jag säga?! den har vart lugn, skön och jäkligt rolig. jag som inte trodde att jag skulle kunna ha kul utan alkohol. men det gick ju riktigt bra. gårdagen bjöd på en massa spännande saker. jag sjöng jag sov och jag skrattade som aldrig förr.
Idag har vi vart ute och gått hela dagen, vi gick till gröneökka och skulle ta en fika, men väl framme så hittade vi inget utefik med värmelampor så vi beslutade oss för att ta tricken till aker brygge istället. där blev vi sittande med kaffe och filtar. Nu ska jag gå och kosa mej med Lisa och Victor i soffan och titta på Avatar. Sen måste jag nana, jag har ju en stor dag framför mej imorgon.
På återseende
//jonna

Ett fågelbo!

Denna frisyren ska jag få till!

Sååå snyggt!


Frillen

Ville bara visa männskligheten hur snygg jag är i håret verje morgon jag går upp ur sängen, det är en negativ sak med att ha så kort hår, man måste alltså alltid fixa iordning det! Haha fan att man inte ser hur det ser ut baktill.. :P fast egentligen så är detta rätt snyggt mot hur det brukar se ut!


God Morgon!

Oj kors i taket!
Vaknade av mig själv 13.04 för att vara exakt! Kommer inte ihåg sist jag sov så här länge! nu är jag utvilad som bara den!
nu ska jag sätta på kaffe och lyssna på lite musik, är heelt alene hemma! Jennie är väl kvar hos Jonna o Andrea, orkade inte dra med dom igår kväll!

Första lördagen sen hmm 12 januari 2009 jag/vi inte drack någon alkohol över huvud taget!

/Mikaela

Hur kul liksom?!

Nämen tjena!
Här ligger jag på golvet och är jättepigg. Jag Mikaela och Jonna lyssnade på massa gamla goda och hade det ganska skoj, vi sjöng och vi skrattade. Helt plötsligt märkte jag att det var bara jag själv som sjöng och skrattade, för Mikaela och Jonna somnade! Hur kul är det då? så nu ligger jag här tyst och tråkig på en Lördagskväll. Illa!



Jennie

Booooring!

Jag ær så uttråkad.. Ær helt alene på jobbet och inte en kotte som vill fika hos mej idag. Vad ska jag ta mej till?! det finns sækert tusen saker som jag skulle kunna gøra hær på cafèt, t.ex stæda, fylla på kaffe, fylla på brus m.m men jag orkar verkligen inte. Jag vill bara hem och lægga mej under mitt tæcke och kolla på en film. men men det får væl vænta. 22.51 ær klockan nu, bara 3 timmar och 39 minuter kvar..
Kyss Jonna

fyfään!

Fyfan, har inte sovit en blund inatt, har drömt konstigt och vaknade helt plötsligt utav att jag hade skitont i magen, så där låg jag inatt svettig och  hade ont. Och Vaken.
Idag blir det nog jobbigt då, kommer väl att vara ett vrak. Får bala kaffe som om det vore jordens undergång!
Jaja, hoppas det händer något skoj på Byporten idag, förra veckan var ju våra kära Wigwam och signerade plater på platekompaniet :) det var skoj!
Nejnej, nu måste jag verkligen gå!
Puss Jennie

Äntligen

Nä nu är jag trött och ska gå o lägga mej! Men först några avsnitt utav Seinfeld :) Sen upp klockan sex för att jobba, alltid lika skoj. Har iaf bokat en eftermiddags kaffi med Jonna på hennes jobb :)
Såå Godnatt!
Jennie

Tiden är kommen!

DEN ÄR HÄR!!!! The Twilight saga, Eclipse - trailern. Jag dör. Den 30:e juni har den premiär. alltså är jag väääldigt upptagen då med att förälska mej ännu en gång i en vampyr.
Annars har dagen rullat på som vanligt, har jobbat. Har nu vart ledig två dagar på två veckor. efter nästa vecka kommer det att vara 3 dagar på tre veckor. Blir jag utbränd eller råkar gå in i en vägg ska jag stämma norge.
Har precis färgat lisas hår, det fick bli ett litet expriment eftersom att hon hade köpt två oliga färger som jag blande lite hur som helst. Det blir nog fint..
Ska väl gå ut och ta en liten en och sen ringa mina käraste. Typ två festivitass vid namn Jennie och mikaela!
//jonna




Räck mig din hand!

God morgon folkens!

Arvingarna sjunger högt denna morgon!
Nu ska vi äta frulle, jennie ska iväg till jobbet sen och jag är ledig, underbart! :) Ska iväg och sola sen, behöver lite färg känner jag!

Hörs senare!
/Mikaela

Fredagen är kommen!

GodMorgon!
Vaknade precis och lika trött som vanligt :P
Fan igår somnade jag ifrån allt, käderna på, seinfeld på högsta nivå och datorn på magen :P fint!
Idag är det sista stängningen denna veckan, men det är också den jobbigaste. för det är jäkligt mkt o göra på Fredagar. Men men, det är ju helg :)
Och denna helgen blir vit, vitare än den vitaste snö! :P Ska faktiskt bli skönt! Fast det håller jag väl säkert inte med om imorgon kväll :P Då sitter man där och suger efter ett glas vin!
Nej nu sk jag upp och hoppa på min kära syster som fortfarande sover och som är ledig idag! För nu ska vi äta en gemensam frulle och dricka morgonkaffi. Vi ska sitta här och snacka skit och smida planer!
Klem Jennie
Ps. Jag tänkte ta ett kort o lägga upp, men usch så hemsk jag såg ut! :P

vaereom?!

Heeeeemma!
Äntligen!
Jag och Mikaela sitter här på golvet med varsinn dator i knät och är såå jäkla sociala :P OCH jag har så jäkla tråkigt! Jag vill hitta på något, göra något skoj, slå klackarna i taket. Men det är väl försent och jag är för trött!
Det får bli lite te istället och en cigg!
Tjo flöjt! Jennie

Glenn kan supa, Glenn kan slåss!

Kom hem från evighets dagen för ca 30 minuter sedan. Denna dag har gått otroligt långsamt. men en kul sak var att de ringde från en till restaurang idag. Jacob Aall hette den. dom ville att jag skulle komma på intervju på tisdag kl 13.00, och det minsann skall jag göra. nu ska jag ha ett nytt jobb serru.
I helgen ska jag ta det så lugnt jag bara kan. ska jobba på lördag och sen ska jag dö.
Nu däremot ska jag ner en sväng till stan med lisa och träffa Nathalie och Lisa som mellan landar i oslo innan de far vidare till bergen.
Nu blev klockan mycket. CIAO BELLA!


//Jonna

Paradise i mitt hjärta!

Balkongfylla var det ja! snart snart jennie!

Ny blogg nya tag! Imorgon är jag ledig, skönt! ska sova heela dagen, behöver verkligen det!
Ska köra kafferep med wisse också, han har tryckt in mig i sitt fullspeckade schema! så är det bara en vecka kvar till den stora dagen, krogmilen! jag ska bli så full att jag inte kan stå på bena! blir o ladda denna helgen.. kommer bli så kul :D

snart börjar paradise hotel, innan de ska jag hoppa in i en dusch, sätta på lite te o sen kosa mig framför tv:n! de e grejjer de!

/Mikaela

snön är snart bara ett minne blott!

SÅ nu åker jag till jobbet och stänger IGEN :) wohoo!
Bara en sak till, nästan all snö har försvunnit på vår balkong, yeey!kanske en balkongfylla snart då? :)

Jennie

Gud så deiligt!

Skönt att man blev färdig 30 minuter innan jag behöver gå till jobbet. jag brukar alltid bli färdig i sista sekund. men icke idag..
Nu tänkte jag gå ut och ta en liten en. Hörs senare!
Puss Jonna


Såhär ser jag ut idag!

Gutten tag!

Jennie, du har gjort ett kjempe jobb med designen. Mycket finare än den förra. keep oup the good work säger jag bra.. Vaknade av mej själv idag innan klockan ringde, det var skönt för då låg jag och läste lite, och kikade facebook m.m. imorgon kommer lisas kille hit. Jag tror allt att hon längtar efter honom mer än vad hon vill erkänna. För hon pratar om honom hela tiden. Orka vara kär då..
Jag har vart riktigt dålig på att träna den här veckan. Måste skärpa mej. nästa vecka kör jag stenhårt.
puss och kram //Jonna

tjänare!

Hallooo!
åh jag vaknade nyss och jag känner att jag skulle kunna sova några timmar till. är så jäkla trött! Fast jag har ju bara mej själv att skylla också :P var vaken seeent igår, kollade på två långa filmer sent på natta!
igår fick jag iaf en liten ursäkt utav min chef, för mitt slaviska arbete. hon tom. skämdes lite :P hon lovade att nästa vecka skulle bli bättre, och det hoppas jag :)
oj fan klockan är redan halv ett, jag måste veerkligen gå upp nu, har lite frukost som måste ätas, lite kaffe som måste drickas osv. innan jag drar till jobbet.
kyss Jennie

Coolt!

Yeeeey! jag blev den första som fick skriva ett inlägg på vår nya blogg. Efter mycket om och men, tusen frågor och ett noga övervägande fick namnet på vår nya blogg bli (duttududuuuu - spänning) FESTIVITASS! Som betyder festglädje. Detta namn tyckte vi satt som handen i hansken för oss tre. Bloggen kommer att fortsätta som vanligt fast med ett nytt namn kära människor. Så frukta ej. Festivitass är så 2010. och en ny design kommer inom kort!
På återseende //Jonna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0